snv_AdobeStock_324033181.jpg
Tule mukaan
liikkumaan!

Tutustu ohjaajiimme

Joukkoomme mahtuu myös uusia ohjaajia, jos olet kiinnostunut, ota yhteyttä!

Haemme kaudelle 2020–2021ohjaajaa mm. aikuisten tanssilliseen voimisteluun sekä äijähuoltoon.

Enni Toivonen

Olen Enni Toivonen ja valmennan seurassa joukkuevoimistelun Topaasit-ryhmää. Olen valmentanut joukkuevoimistelua 7 vuotta ja itse harrastanut lajia 14 vuotta. Olen myös kilpaillut lajin parissa menestyneesti. Valmentajana tavoitteenani on luoda voimistelijoilleni upeita hetkiä ja onnistumisia voimistelun parissa.

Hanna Huusko

Olen Hanna Huusko ja ohjaan Kunnon ryhmää sekä Äijien maanantain tunnit. Opiskelen aikuisopiskelijana liikunnan ammattitutkintoa Pajulahdessa. Uskon vahvasti siihen, että liikunta tekee hyvää niin mielelle kuin kehollekin. Tervetuloa mukaan tunneille rennoin ja iloisin mielin!

Jennifer Fresco

Olen Jennifer Fresco ja olen seuran joukkuevoimistelu-vastaava. Valmennan kahta ryhmää, Zirkoneja ja Rubiineja. Vedän myös joukkuevoimistelun yhteistreenit. Olen ollut voimisteluvalmentaja Suomessa 23 vuotta ja sitä ennen pari vuotta apuvalmentajana Englannissa. Itse harrastin telinevoimistelua 10 vuotta. Olen myös seuran johtokunnan jäsen ja ompelen paljon esiintymispukuja kilpa- ja harrasteryhmille. Valmentajana toivon, että voimistelijani nauttivat voimistelusta ja oppivat urheilluliset elämäntavat.

Julia Eliander

Olen 18-vuotias ja opiskelen tällä hetkellä lukiossa. Olen ohjannut Salpausselän Naisvoimistelijoissa erilaisia lasten ryhmiä vuodesta 2017 alkaen. Itse olen harrastanut monia joukkuelajeja, kuten muodostelmaluistelua, cheerleadingia ja joukkuevoimistelua. Tavoitteena tunneillani on oppia mahdollisimman paljon uutta, mutta erityisesti pitää hauskaa.

Loren Ivanov

Olen Loren ja opiskelen viimeistä vuotta lastenohjaajaksi. Olen ohjannut lasten ja nuorten tanssitunteja useamman vuoden. Ohjaajana olen iloinen, pirteä, reilu ja kannustava. Tanssitunneilla minulle on tärkeintä, että tanssijat viihtyvät tunneillani ja nauttivat tanssimisesta omalla tasollaan unohtamatta oppimisen iloa!

Manja Schemeikka

Olen Manja Schemeikka, olen uusi ohjaaja 4–6 -vuotiaille.  Olen nuorempana harrastanut telinevoimistelua sekä toiminut valmentantajana Pohjois-Karjalassa. Olen harrastanut myös kaikenlaisia pallopelejä. Tällä hetkellä toimin yrittäjänä. Lasten liikkuminen ja sen myötä hyvinvointi on tärkeä asia. 

Minna Lindevall

Olen ohjannut seurassa reilut parikymmentä vuotta eri ikäisiä jumppareita ihan pienistä ikivireisiin. Kuulun myös johtokuntaan ja olen nyt myös ohjaajavastaavana. Pidän nykyään aikuisten kiertoharjoittelua kuntosalilla, tanssillista kuntojumppaa, jumppamixiä, kehonhuoltoa/venyttelyä, corea sekä tanssimixiä. Ihana saada ihmiset liikkeelle ja samalla pääsee itsekin ottamaan hien pintaan! Vierivä kivi ei sammaloidu!

Manta-Maria Ilmavalta

Olen Manta-Maria Ilmavalta. Opiskelen tällä hetkellä Tiirismaan lukiossa, josta valmistun keväällä 2021. Salpausselän Naisvoimistelijoissa olen toiminut joukkuevoimistelun apuohjaajana vuodesta 2017.
 

Mirkka Tikkanen

Olen fysioterapeutti ja rentoutusohjaaja, ja ohjannut erilaisia ryhmäliikuntatunteja jo lähes 20 vuoden ajan. Ohjatessa parasta on kohtaamiset: inspiroidun aina jokaisesta, joka haluaa tehdä asioita hyvinvointinsa eteen.

Nea Holopainen

Olen Nea Holopainen, kuudetta vuotta Salpausselän Naisvoimistelijoissa ja toista vuotta ohjaamassa 4–6 vuotiaiden tenavajumppaa. Pienestä asti olen pitänyt itsekin liikunnasta, niin on ihana nähdä pienten oppivan uutta ja pitävän kivaa jumpassa niin kuin itsekin ennen.

Ronja Miinalainen

Nimeni on Ronja Miinalainen. Olen 32-vuotias nuoriso- ja vapaa-ajan- sekä liikunnanohjaaja Lahdesta. Harrastustaustani on rytmisen voimistelun yksilönä, sekä välinejoukkueen maajoukkueessa. Valmentanut/ohjannut olen  erilaisia lasten ja nuorten liikuntaryhmiä 18 vuoden ajan. Harjoituksissa keskitymme pääasiassa fyysisen kunnon kohottamiseen, taitojen kehittämiseen, ryhmässä toimimiseen, sekä positiivisiin liikuntakokemuksiin.

Sara Harjamäki

Olen Sara Harjamäki. Olen harrastanut joukkuevoimistelua Salpausselän Naisvoimistelijoissa yli viisi vuotta, tällä hetkellä Zirkoneissa. Aloitin viime syksynä ohjaamisen tässä seurassa. Ohjaan tenavajumppaa keskiviikkoisin Mukkulan koululla. 

Saara Mäkiaho

Mun nimi on Saara ja olen toiminut voimisteluohjaajan roolissa nyt vuoden. Mun mielestä parasta voimistelussa on hauskanpidon, lajillisen osaamisen ja yhteishengen yhdistäminen. Itse olen harrastanut voimistelua pienestä pitäen teline- ja joukkuevoimistelun muodossa. Tällä kaudella ohjaan uutta Opaalien ryhmää.

Sanna-Maija Kellokumpu

Olen Sanna-Maija Kellokumpu ja ohjaan aikuisten Primadonnat-ryhmää. Olen itse aikoinaan kilpaillut joukkuevoimistelussa kv-tasolla reilut 10 vuotta. Voimistelu ja tanssi vetää kummasti yhä puoleensa, ja valmentajana sekä ryhmäliikuntaohjaajana minulla on 15 vuoden kokemus ympäri eteläistä Suomea. Odotan innolla uutta kautta ja uusia elämyksiä liikunnan parissa!

Taru Mänttäri

Taru Mänttäri on fysioterapeutti Lahdesta ja hän aloitti tanssin noin 13 vuotta sitten. Taru vetää XXL-Dance® tuntia naisille, joiden BMI on 30 tai yli ja jotka haluavat tanssia ilman turhaa painetta. XXL-Dance® on matalan kynnyksen liikuntaa. Taru haluaa motivoida kaiken kokoisia naisia tanssin maailmaan mukaan!

Terhi Kuusisto-Jokinen

Voimistelun suurkuluttaja täällä moikka!

Pienenä tyttönä aloitin Vammalassa joukkuevoimistelusta ja polku on johdattanut liikunnanohjaajan AMK-koulutuksen kautta Lahteen telinevoimistelunseuran valmennuspäälliköksi. Jumppaa harrastan edelleenkin ja vapaa-aikana nautin myös retkeilystä ja käsitöistä. SNV:llä ohjaan tuolijumppaa ja kehonhuoltoa. Tervetuloa vetreytymään!

Tuija Rantala

Moikka! Olen Tuija ja ohjaan Salpausselän Naisvoimistelijoilla pilatesta sunnuntaisin. Vuosien saatossa olen kouluttautunut Personal Traineriksi, pilatesohjaajaksi, FasciaMethod -ohjaajaksi ja spiraalistabilaatio-ohjaajaksi. Päivitän ammattitaitoani vuosittain erilaisten koulutusten parissa. Ohjaajana olen tarkka, rauhallinen ja kannustava. Vapaa-ajallani lenkkeilen koiran kanssa pitkin Vesivehmaan kauniita maalaismaisemia ja metsiä. Nähdään tunneilla!

snv_AdobeStock_324033181.jpg

© 2020 Salpausselän Naisvoimistelijat ry

Sivujen valmistus Neiti Sievänen