snv_AdobeStock_324033181.jpg
Tule mukaan
liikkumaan!

Tutustu ohjaajiimme

Joukkoomme mahtuu myös uusia ohjaajia, jos olet kiinnostunut, ota yhteyttä!

Haemme kaudelle 2021–2022 ohjaajia niin lasten kuin aikuistenkin tunneille.

snv_hannahuusko_IMG_1482.jpg
Hanna Huusko

Olen Hanna Huusko ja ohjaan Fasciamethod- sekä Äijät- tunteja. Tänä keväänä valmistuin Pajulahdesta liikunnan ammattitutkinnosta liikuntaneuvojaksi. Uskon vahvasti siihen, että liikunta tekee hyvää niin mielelle kuin kehollekin. Tervetuloa mukaan tunneille rennoin ja iloisin mielin!

snv_jenniferfresco_20200727_174516.jpg
Jennifer Fresco

Olen Jennifer Fresco ja olen seuran joukkuevoimistelu-vastaava. Valmennan kahta ryhmää, Zirkoneja ja Rubiineja. Vedän myös joukkuevoimistelun yhteistreenit. Olen ollut voimisteluvalmentaja Suomessa 24 vuotta ja sitä ennen pari vuotta apuvalmentajana Englannissa. Itse harrastin telinevoimistelua 10 vuotta. Olen myös seuran johtokunnan jäsen ja ompelen paljon esiintymispukuja kilpa- ja harrasteryhmille. Valmentajana toivon, että voimistelijani nauttivat voimistelusta ja oppivat urheilluliset elämäntavat.

Näyttökuva 2020-7-25 kello 10.06.56.pn
Julia Eliander

Olen 19-vuotias ja olen ohjannut Salpausselän Naisvoimistelijoissa erilaisia lasten ryhmiä vuodesta 2017 alkaen. Itse olen harrastanut monia joukkuelajeja, kuten muodostelmaluistelua, cheerleadingia ja joukkuevoimistelua. Tavoitteena tunneillani on oppia mahdollisimman paljon uutta, mutta erityisesti pitää hauskaa.

snv_lorenivanov_image0.jpeg
Loren Ivanov

Olen Loren ja valmistunut lastenohjaajaksi vuonna 2020. Olen ohjannut lasten ja nuorten tanssitunteja useamman vuoden. Ohjaajana olen iloinen, pirteä, reilu ja kannustava. Tanssitunneilla minulle on tärkeintä, että tanssijat viihtyvät tunneillani ja nauttivat tanssimisesta omalla tasollaan unohtamatta oppimisen iloa!

Minna Lindevall

Olen ohjannut seurassa reilut parikymmentä vuotta eri ikäisiä jumppareita ihan pienistä ikivireisiin. Kuulun myös johtokuntaan ja olen nyt myös ohjaajavastaavana. Pidän nykyään aikuisten kiertoharjoittelua kuntosalilla, tanssillista kuntojumppaa, jumppamixiä, corea sekä tanssimixiä. Ihana saada ihmiset liikkeelle ja samalla pääsee itsekin ottamaan hien pintaan! Vierivä kivi ei sammaloidu!

snv_manta-mariailmavalta_Snapchat-676783
Manta-Maria Ilmavalta

Olen Manta-Maria Ilmavalta. Salpausselän Naisvoimistelijoissa olen toiminut joukkuevoimistelun apuohjaajana vuodesta 2017.
 

snv_neaholopainen_Snapchat-775307559.jpg
Nea Holopainen

Olen Nea Holopainen, seitsemättä vuotta Salpausselän Naisvoimistelijoissa ja kolmatta vuotta ohjaamassa 4–6 vuotiaiden tenavajumppaa. Pienestä asti olen pitänyt itsekin liikunnasta, niin on ihana nähdä pienten oppivan uutta ja pitävän kivaa jumpassa niin kuin itsekin ennen.

Ronja_edited.jpg
Ronja Miinalainen

Nimeni on Ronja Miinalainen. Olen 32-vuotias nuoriso- ja vapaa-ajan- sekä liikunnanohjaaja Lahdesta. Harrastustaustani on rytmisen voimistelun yksilönä, sekä välinejoukkueen maajoukkueessa. Valmentanut/ohjannut olen  erilaisia lasten ja nuorten liikuntaryhmiä 18 vuoden ajan. Harjoituksissa keskitymme pääasiassa fyysisen kunnon kohottamiseen, taitojen kehittämiseen, ryhmässä toimimiseen, sekä positiivisiin liikuntakokemuksiin.

snv_saraharjamäki_20200726_130457.jpg
Sara Harjamäki

Olen Sara Harjamäki. Olen harrastanut joukkuevoimistelua Salpausselän Naisvoimistelijoissa yli viisi vuotta. Ohjaan tenavajumppaa nyt toista vuotta tässä seurassa.

snv_sannamaijakellokumpu_IMG_20190811_16
Sanna-Maija Kellokumpu

Olen Sanna-Maija Kellokumpu ja ohjaan aikuisten Primadonnat-ryhmää. Olen itse aikoinaan kilpaillut joukkuevoimistelussa kv-tasolla reilut 10 vuotta. Voimistelu ja tanssi vetää kummasti yhä puoleensa, ja valmentajana sekä ryhmäliikuntaohjaajana minulla on 15 vuoden kokemus ympäri eteläistä Suomea. Odotan innolla uutta kautta ja uusia elämyksiä liikunnan parissa!

snv_tuijarantala_image0.jpeg
Tuija Rantala

Moikka! Olen Tuija ja ohjaan Salpausselän Naisvoimistelijoilla pilatesta sunnuntaisin. Vuosien saatossa olen kouluttautunut Personal Traineriksi, pilatesohjaajaksi, FasciaMethod -ohjaajaksi ja spiraalistabilaatio-ohjaajaksi. Päivitän ammattitaitoani vuosittain erilaisten koulutusten parissa. Ohjaajana olen tarkka, rauhallinen ja kannustava. Vapaa-ajallani lenkkeilen koiran kanssa pitkin Vesivehmaan kauniita maalaismaisemia ja metsiä. Nähdään tunneilla!

snv_AdobeStock_324033181.jpg