top of page
Tying Shoelaces
Tule mukaan
liikkumaan!

Tuntitarjonta

 

Tarjoamme monipuolisen valikoiman liikuntaa. Tutustu, valitse sinulle mieleiset lajit ja tule mukaan liikkumaan! 

Satutanssi 3-6 v

Satutanssissa opetellaan tanssin alkeita liikuntaleikkien ja mielikuvituksen kautta. Tunneilla harjoitellaan erilaisia venytyksiä, tanssi-ilmaisua ja monipuolisesti myös liikuntataitoja. Tavoitteena on kehittää pienten tanssijoiden musiikin hahmottamista, kehonhallintaa, liikeilmaisua ja luovuutta. Satutanssitunneilla lapset pääsevät nauttimaan tanssin ja liikunnan ilosta!

Tenavavoimistelu 4-6 v

Tenavajumpassa tutustutaan erilaisten mielikuvien avulla perusliikkeisiin ja voimistelun alkeisiin. Liikkeet toteutetaan musiikin tai tarinoiden avulla kiehtovalla tavalla kokonaisuudeksi. Tenavajumpassa leikitään ikäryhmälle sopivia leikkejä (mm. loruleikit) sekä opetellaan ryhmässä toimimisen taitoja.

Voimistelu 6–8 v 

Tunnilla tehdään perusvoimisteluliikkeitä monipuolisesti musiikkia hyödyntäen. Myös välineihin (kuten pallo ja hyppynaru) tutustutaan. Tervetuloa! Tule kokeilemaan hauskaa tuntia!

Core

Core on keskivartalon treenaamiseen keskittyvä tunti. Tunti sisältää pehmeitä liikesarjoja sekä tasapainoa ylläpitäviä liikkeitä. Tunnilla tehdään myös vatsalle ja selälle liikkeitä. Core kehittää kehon hallintaa ja pitää ryhdin hyvänä. Lopuksi tunnilla venytellään. Jalkineita tunnille ei tarvita.

Eloisa (Tanssillinen voimistelu)

Eloisa on tanssillisen voimistelun aikuisten joukkue, joka nauttii tunneilla musiikin mukana voimistelusta, eläytymisestä ja esittämisestä. Tanssillinen voimistelu pohjautuu perinteiseen naisvoimisteluun ja siinä yhdistyvät keskustalähtöinen liike ja virtaavuus. Luovuus, ilmaisullisuus  ja esteettisyys ovat lajin keskeisiä elementtejä. Harjoitukset sisältävät lämmittelyn jälkeen koreografisia sarjoja sekä voimistelun laji- ja jalkatekniikkaa. Joukkueen tavoitteena on harjoitella kauden aikana koreografia esitettäväksi vähintään seuran omiin tapahtumiin. 

Kuntosali

Kuntosalilla tehdään liikkeitä välineillä kiertoharjoitteluna. Aluksi on alkulämmittely ja lopuksi kevyttä venyttelyä. Kullakin laitteella tehdään 1-1,5 min harjoitus, jonka jälkeen vaihdetaan seuraavaan laitteeseen. Ohjaaja auttaa ja opastaa laitteiden käytössä sekä neuvoo oikean tekniikan. Tämä on hyvä tapa pitää lihaskunnosta huolta. Mukavaa kuntoilua kuntosalilla!

Kehonhuolto + venyttelyt
Kehonhuolto on rauhallinen tunti, jossa kevyen alkulämmittelyn jälkeen tehdään pitkäkestoisia venytyksiä kaikille lihasryhmille. Lisäksi tunnilla tehdään liikkuvuutta, tasapainoa ja lihaskuntoa kehittäviä liikkeitä. Tunnin tarkoituksena on lisätä liikkuvuutta ja notkeutta, edistää palautumista ja rentouttaa. Tunti sopii kaikille. Tällä tunnilla saat hyvää oloa venyttelystä.

Lihaskunto
Lihaskuntotunnilla teemme monipuolisesti liikkeitä vaihdellen eri lihasryhmiä. Tunti sisältää myös sykkeenkohotuksia. Tunti tarjoaa haastetta niin kokeneemmalle treenaajalle kuin  vasta-alkajallekin. 

Tanssillinen kuntojumppa

Kuntojumppa kehittää yleiskuntoa, tuki- ja liikuntaelimistön toimintaa sekä liikkuvuutta. Kuntojumppa koostuu alkulämmittelystä, askelsarjoista sekä venyttelystä. tunnilla tanssitaan mm. salsaa, jiveä, rumbaa, valssia, humppaa ja jenkkaa.  Kuntojumppa sopii vasta-alkajalle tai jo liikunnan parissa pitkään oleville. Tämä on terveysliikuntaa parhaimmillaan, joten tule rohkeasti tunnille mukaan. Anna musiikin viedä!

Tanssimix

Rento tanssitunti nauttien eri rytmeistä: salsa, samba, valssi, jenkka, tango, cha cha, rumba... Tunti sopii kaikille, joilla tanssijalat kaipaa toimintaa! Anna musiikin viedä ja nauti!

Tuolijumppa, seniorit

Tuolijumppaa musiikin tahtiin. Aluksi lihaksia lämmitellään ja lopuksi venytellään. Helppo tunti seniorikäisille tuolia apuvälineenä käyttäen. Liikkeitä tehdään ohjaajan opastuksella kukin omaan tahtiin ja omien tuntemusten mukaan. Tuttujen sävelten tahtiin on lupa myös laulaa. Sopii myös liikuntarajoitteisille ( pyörätuoli ei ole este)

Tervetuloa!

Venyttelyt seniorit

Venyttely/kehonhuolto on rauhallinen tunti, jossa kevyen alkulämmittelyn jälkeen tehdään liikkuvuutta, liikelaajuutta, notkeutta tasapainoa ja lihaskuntoa kehittäviä liikkeitä kaikille lihasryhmille ja lopuksi rentoudutaan. Tunnin tarkoituksena on lisätä liikkuvuutta, edistää palautumista ja rentouttaa. Tunti sopii kaikille ja jokainen tekee liikkeet omaan tahtiinsa.

Äijät

Tehokasta ja toiminnallista jumppaa tosimiehille rennolla meiningillä. Sopii liikuntaa aloitteleville ja jo aiemmin harrastaneille. Jumpassa tehdään monipuolisesti lihaskuntoa, aerobista harjoittelua sekä koordinaation ja tasapainon kehittämiseen tähtäävää harjoittelua.

Tunti alkaa alkulämmittelyllä ja päättyy venyttelyyn. Kaikki innolla mukaan!
 


 
Tying Shoelaces
  • Facebook
  • Instagram
bottom of page